Baltimaade rootsi keele õpetajate konverents Riias

Iga-aastane Baltikumi rootsi keele õpetajate konverents toimub sel sügisel 3-5 oktoobril 2019 Riias (NB! neljapäevast laupäevani!). Konverentsi korraldab Riksföreningen Sverigekontakt koostöös Rootsi Instituudi ja Rootsi saatkonnaga Riias. Osalejate jaoks on broneeritud hotell Mercure Riga Centre. Registreeruda palutakse 20. septembriks 2019:

NB! Registreerumine on siduv ja eeldatakse, et inimene osaleb kogu konverentsil. Takistuste puhul võtke ühendust korraldajaga, et hotellituba ära öelda.

Ka konverents toimub hotellis Mercure Riga Centre, mis asub kaunis 1901. aastast pärinevas juugendhoones 400 meetri kaugusel vanalinnast. Mercure Riga Centre’is on ka SPA ning fitnesskeskus on külastajatele avatud ööpäevaringselt.

Aadress: Elizabetes iela 101, Rīga.

Konverents algab vastuvõtuga Rootsi saadiku residentsis ( J. Alunana iela 7) 3. oktoobri õhtul. Lähemalt programmi kohta korraldaja koduleheküljel.

This post is also available in: Svenska (Swedish)