Õppereis Värmlandi 12.-16. august 2020

2020. aasta suvel korraldab ERKOS õppereisi Värmlandi maakonda Rootsis. Sõidame sinna ja tagasi ümber Mälari järve. Loodetavasti õnnestub meil külastada Alsteri härrastemaja, Mårbacka mõisa, von Echstedti mõisa, kohtuda esindajatega Karlstadi ülikoolist. Ööbime hotellis Best Western Gustaf Fröding. Täpsem programm mõne kuu pärast.

  • Väljasõit 12. augustil kl. 14 Tartust;
  • kl. 16:45 – kohtume kõik Tallinna sadama D-terminalis;
  • Tagasi Tallinnasse jõuame 16. augusti hommikul.

Registreeruge lingil http://bit.ly/332QnW6 ning kandke üle esimene sissemakse, 100 EUR, nii kiiresti kui võimalik kontole: Ruth Laidmets EE712200221054407140 (Swedbank). Selle eest tasume laevafirma esialgse broneeringu.

Pange tabelisse ka soovi korral kirja, milliseid sööke soovite laevas tellida (need lisame broneeringule hiljem).

Kui oled Facebooki kasutaja, registreeru ka reisi kohta tehtud ürituse lingil, et olla aktuaalsete uudistega kursis.

This post is also available in: Svenska (Swedish)