Õppereis Värmlandi 9.-13. august 2022

Seoses segaste aegadega lükkub reis Värmlandi 2022. aastasse, reisi (esialgu plaanis olevad) kuupäevad 9.-13. august 2022. Reis on lühike, kuid sisutihe.

Programm

 • Väljasõit 9. augustil kl. 14 Tartust;
 • kl. 16:45 – kohtume kõik Tallinna sadama D-terminali ees bussiparklas. Suuremad kotid saab panna bussi, jagatakse pardakaardid ja liigutakse laevale. Ööbimine B2 kajutites, kui pole makstud lisasummat üksinda kajutis olemise eest (laevapiletid reisihinnas sees);
 • 10. augustil külastame Alfred Nobeli Björkborni ja Gustaf Frödingi Alsteri härrastemaja. Teel söögipeatus/jalasirutuspaus ning ka Alsteri härrastemajja on tellitud väike võileib ja kohv (kõik need väljaminekud on reisihinnas sees). Õhtul jõuame hotelli
  Best Western Gustaf Fröding ning on aega ka Karlstadi linnaga kohtuma minna (hotell samuti reisihinnas).
 • 11. augusti ennelõuna veedame Karlstadi ülikoolis. Lõunasöögi sööme ülikoolis (ei sisaldu reisihinnas).
 • 11. augustil külastame Värmlandi tuntud kunstniku Lars Lerini galeriid Sandgrunden ning suundume sealt edasi Selma Lagerlöfi Mårbacka mõisa. (Kõik eelnimetatu sisaldub reisihinnas. Sellele väljasõidule soovitaks kotti pista mõne väikese suupiste). Õhtul naaseme Karlstadi, kus kõikidel on võimalik leida sobivaim viis õhtu veetmiseks.
 • 12. augustil alustame tagasisõitu Stockholmi poole, peatudes Örebros. Tutvume “Hjalmar Bergmani” Wadköpinguga, ehk jõuame jalutada ka linna renessansslossi ümber ning sööme lõunat restoranis Svampen (sisaldub reisihinnas). Püüame jõuda varuga ca kell 15.30-16 Stockholmi Värtahamnenisse.
 • Tagasi Tallinnasse jõuame 13. augusti hommikul. Buss jätkab Lõuna-Eestisse.

Reisi orienteeruv hind 350 EUR (võimalik, et kallim). Hinnas sisaldub:

 • 2 ööd laevas B2 kajutis;
 • 2 ööd hotellis 2-stes tubades ja 2 hommikusööki;
 • muuseumipiletid;
 • üks lõunasöök;
 • buss kogu reisi vältel.

Registreeruge lingil http://bit.ly/332QnW6 ning kandke üle esimene sissemakse, 100 EUR, nii kiiresti kui võimalik kontole: Ruth Laidmets EE712200221054407140 (Swedbank). Selle eest tasume laevafirma esialgse broneeringu.

Pange tabelisse ka soovi korral kirja, milliseid sööke soovite laevas tellida (need lisame broneeringule hiljem).

Kui oled Facebooki kasutaja, registreeru ka reisi kohta tehtud ürituse lingil, et olla aktuaalsete uudistega kursis.

This post is also available in: Svenska (Swedish)